top of page

POLÍTICA DE PRIVACITAT


Rebem, recopilem i emmagatzemem qualsevol informació que ingressi en el nostre lloc web o ens proporcionis d'una altra manera. A més, recollim l'adreça de protocol d'Internet (IP) utilitzada per a connectar la teva computadora a Internet; dades d'inici de sessió, adreça de correu electrònic, contrasenya, informació de la computadora i la connexió i l'historial de compres. Podem usar eines de programari per a mesurar i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la durada de les visites a determinades pàgines, la informació d'interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per a navegar fora de la pàgina. També recopilem informació d'identificació personal (inclòs noms, correu electrònic, contrasenya, comunicacions), comentaris, suggeriments, ressenyes de productes, recomanacions i perfil personal.

 

Com recopilem la informació?


Quan realitzes una transacció en la nostra pàgina web, com a part del procés, recopilem informació personal que ens proporciones, com el teu nom, adreça física i adreça de correu electrònic. La teva informació personal serà utilitzada només per als motius específics indicats anteriorment.

Per què recopilem aquesta informació personal?


Recopilem aquesta informació personal i no personal per als següents propòsits: 

1. Per a proporcionar i operar els serveis; 

2.Per a proporcionar als nostres usuaris assistència contínua al client i suport tècnic; 

3.Per a poder contactar als nostres visitants i usuaris amb avisos generals i personalitzats relacionats amb el servei i missatges       promocionals; 

4.Per a crear dades estadístiques agregades i una altra informació no personal agregada o deduïda, que nosaltres o els nostres     socis comercials puguem utilitzar per a proporcionar i millorar els nostres serveis respectius;

5.Per a complir amb les lleis i regulacions aplicables.

 

Com emmagatzemem, usem, compartim i divulguem la informació personal dels visitants de la nostra pàgina web?


La nostra empresa està allotjada en la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet vendre't els nostres productes i serveis. Les teves dades poden emmagatzemar-se a través de l'emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Ells emmagatzemen les teves dades en servidors segurs darrere d'un *firewall.

 

 

Com ens comuniquem amb els visitants del nostre lloc?


Podem comunicar-nos amb tu per a notificar-te sobre el teu compte, per a solucionar problemes amb el teu compte, resoldre una disputa, cobrar tarifes o diners deguts, per a sondejar les teves opinions a través d'enquestes o qüestionaris, per a enviar actualitzacions sobre la nostra empresa, o quan sigui necessari per a contactar-te per a fer complir el nostre Acord d'usuari, les lleis nacionals aplicables i qualsevol acord que puguem tenir amb tu. A aquest efecte, podem comunicar-nos amb tu per correu electrònic, telèfon, missatges de text i correu postal.

 

 

Com poden els visitants de la nostra pàgina web retirar el seu consentiment?

Si no desitges que processem les teves dades, envia'ns un correu a: detectamiant@gmail.com

Actualitzacions de política de privacitat:


Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, revisa-la amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació en la pàgina web. Si fem canvis substancials a aquesta política, et notificarem que s'ha actualitzat, perquè sàpigues quina informació recopilem, com la usem i en quines circumstàncies, si correspon, usem o divulguem la informació.

 

 

Preguntes i modificacions de la teva informació de contacte:

 

Si desitges: accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre tu, estàs convidat a contactar-nos a: detectamiant@gmail.com

bottom of page